Przestrzeń nieoczywista – ale funkcjonalna

Mieliśmy zerwać ze sztampą, pobudzić pracowników do kreatywnego myślenia, zmusić do odejścia od stałej pracy przy jednym biurku – ale zachować wszystkie podstawowe funkcje dotychczasowego biura. Współpracę projektową rozpoczęliśmy na etapie stanu surowego – dzięki temu mieliśmy jeszcze wpływ na pewne przesunięcia, podział pomieszczeń, umieszczenie przeszkleń itp. Zaprojektowaliśmy każdy właściwie element wnętrza, od podłóg zaczynając, a na sufitach kończąc. Dostarczyliśmy wykładziny, dedykowane drukowane tapety i okładziny ścienne, zabudowy, kabiny akustyczne i oczywiście meble. Ciekawostką jest miejsce do leżenia do którego można dostać się po schodach - skoro zrywamy z przyzwyczajeniami, róbmy to odważnie.

Chcesz dowiedzieć się więcej o naszych rozwiązaniach?

Poznaj kompleksowa ofertę, zadbaj o warunki pracy Twojego zespołu.

Zobacz inne realizacje